Forum Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju Strona Główna Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju
ECID WITA


tory burch reva Traditional processing of Jinhua h

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju Strona Główna -> Ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
defgf67ay




Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 863
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

 PostWysłany: Sob 18:33, 12 Lut 2011    Temat postu: tory burch reva Traditional processing of Jinhua h Back to top

,[link widoczny dla zalogowanych]
Traditional processing of Jinhua ham lipid oxidation and correlation of decomposition


oodChemistry ,1999,64:95-101. VestergaardCS, SchivazappaC, VirgiliR. Lipolysisindry-curedhammaturation [J]. MeatScience, 2000,55:1 ~ 5. DuM, AhnD. VolatilesubstancesofChinesetraditionalJinhuahamandcantonesesausage [J]. FoodChemistryandToxicology, 2001,66:827 ~ 831. FolchJ, LeesM, StanleyGHS. Asilmplemethodforisolationandpurificationoftotallipidsfromanimaltissues [J]. JBiologyChemis-try, 1957,226:487 ~ 509. GarciaRJA. GibeaJ, DiazI. Determinationofneutrallipidsfromsubcutaneousfatofcuredhambycapillarygaschromatographyandliq-uidchromatography [J]. JournalofChromatographyA ,1994,667:225-233. KleinRA. Thedetectionofoxidationinliposomepreparations [J]. BiochemistryBiophysicsActa ,1970,210:486-489. SalihAM. SmithDM. PriceJF, eta1. Modifiedextraction2-thiobarbituricacidmethodformeasuringlipidoxidationinpoultry [J]. PoultryScience, 1987,66:1483 ~ 1488. Sun group. Lipid oxidation of meat products: Determination of thiobarbituric acid test of aldehydes [J]. Food Science, 2002,23 (Cool :331-334. FloresM, GrimmCC, Toldr6F, eta1. CorrelationsofsensoryandvolatilecompoundsofSpanish JournalofAgncultureandFoodChemistry, 1997,45:2178 ~ 2186. MartinL,[link widoczny dla zalogowanych], CordobaJJ, VentanasJ, eta1. ChangesinintramuscularlipidsduringripeningofIberianham [J]. MeatScience ,1999,51:129-134. SabioE, Vidal-Arag6nMC,[link widoczny dla zalogowanych], BernalteMJ, eta1. Volatilecompoundspresentinsixtypesofdry-curedhamfromsouthEuropeancountries [J]. FoodChemistry ,[link widoczny dla zalogowanych],1998,61:493-503. Zhang Jian Hao, Guang-Hong Zhou, Zhu Jianhui, et al. Traditional processing of Jinhua ham free amino acids and flavor compounds and correlation of changes in [J]. Nanjing Agricultural University, 2004,27 (4) :96-100. Toldr6F. Proteolysisandlipolysisinflavordevelopmentofdry-curedmeatproducts [J]. MeatScience, 1998,[link widoczny dla zalogowanych],49:101 ~ 110. Editor: Shen Bo
More articles related to topics:


UGG Boots Outlet White village greenhouse cultivat

[link widoczny dla zalogowanych]

uggs outlet rotterdam Preface _7011


Post został pochwalony 0 razy
 
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju Strona Główna -> Ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group